Anca şi tocurile

Nu ştiu cât de feminină mă lasă blogul ăsta să par, cert e că mai am accese de nebunie feminitate şi pun în picioare pantofi cu toc înalt. Şi mă simt bine, merg relaxată, nu mi se împleticesc picioarele, aşa cum am văzut că li se întâmpla unor domnişoare care ieşeau, pe 10 mai, de la Palatul Elisabeta ;))

Îmi plac mult pantofii cu toc şi nu de puţine ori mă zgâiesc la vitrinele magazinelor de profil. Nici nu mai spun cât mă tot uit online la pantofi. Sunt o femeie cu apucături normale. Dar dimineaţa, dacă e să aleg între balerini/sandale/adidaşi şi pantofii cu toc, evident că prima variantă câştigă. Pentru că mă apucă durerile de cap când mă gândesc la statul pe tocuri o zi întreagă.

Daaar, la ultimul shooting făcut cu Alex, am purtat o pereche de pantofi cu platformă, de la Smiling Shoes, în care m-am simţit foarte bine. Calapodul e extrem de comod şi, chiar dacă la prima vedere, ai zice că îţi rupi gâtul dacă îi porţi, atunci când îi încalţi, îţi dai seama că ai stabilitate şi nu te dor picioarele.

Eu m-am simţit foarte bine cât i-am purtat, adică vreo câteva ore. Şi, pe lângă asta, au arătat foarte bine şi în poze 🙂

Fetele de la Smiling Shoes fac pantofi pentru femeile care trăiesc clipa şi care se plac exact aşa cum sunt. Vă recomand să le vizitaţi online, să vedeţi ce pantofi frumoşi fac şi să alegeţi ceea ce vă face cu ochiul. Le găsiţi şi pe Facebook, unde vă ţin la curent cu o mulţime de oferte tentante 🙂

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.