Peste cap, la Strejnic

Mitingul de sâmbătă, de la Strejnic, a fost ok, dar pot spune că am văzut prestaţii mai bune la alte evenimente organizate de Aeroclubul României. Pe lângă timpii morţi, care m-au plictisit groaznic, au fost câteva evoluţii puţin… altfel decât ştiam că pot fi. Dar frumoase, dincolo de toate 😉 Doar publicul destul de restrâns. Cred că neaşteptat de restrâns.

Mi-au plăcut foarte mult evoluţiile Vulturilor Tricolori (Alexandru Ion şi Andrei Ionuţ), Iacărilor Acrobaţi + Jurgis Kayris, dar şi nenumăratele loopinguri executate de Cosmin Nicolae cu IS28B2. Planorul cu fumigenă rocks! De asemenea, o evoluţie faină au avut şi Hawks of Romania, dar ei nu mă mai surprind, pentru că ştiu cât de buni zburători sunt.

Credits: Alex Conu

I-am simţit, din nou, lipsa lui Mişu şi a avionului său colorat ca un indian, mi-au lipsit trecerile sale la firul ierbii şi salutul de la finalul evoluţiei Hawks of Romania. Luna viitoare, pe 5, se fac 3 ani de când Mişu a decolat pentru totdeauna…

În rest, mitingul a fost destul de normal. M-am bucurat să-l revăd pe Togo la manşa Wilgii şi să stau cu colegii de la Aripi Româneşti, la stand.

După miting, am mers la Aerodromul de la Băneşti, unde am zburat cu Falke 😀 Zboară nemaipomenit. Revin cu detalii într-un post separat, pentru că am să vă povestesc câteva chestii care sigur vă vor interesa 😉

Sharing is caring 😉

Un comentariu la „Peste cap, la Strejnic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.