Anca şi rochiile Ludmilei

În postul anterior, am vorbit de minunaţii pantofi de la Smiling Shoes, dar poate vă întrebaţi cine a făcut rochia frumoasă pe care o port în fotografii 🙂

Rochia este semnată de Ludmila Corlăteanu – Made for Supergirls, de ale cărei creaţii am mai povestit săptămânile trecute, și face parte din colecția primăvară-vară 2013. E imposibil să nu o remarci, datorită amplitudinii fustei și dantelei care acopera corsetul. M-am simțit foarte bine în ea, oferă mai multă libertate de mișcare decât și-ar putea imagina cineva și, dincolo de toate, transformă pe oricine într-o apariție grațioasă și feminină 🙂 Cum ziceam, nu-s vreo fashionistă, dar de rochiile Ludmilei m-am îndrăgostit iremediabil. Probabil pentru că, pe lângă că sunt frumos gândite și croite, din materiale foarte bune, sunt și extrem de comode.

Colecțiile Ludmilei Corlăteanu sunt aici, iar pe Mila o puteți contacta și pe Facebook. Cel mai bine, programați o vizită la atelier, să vedeți rochiile și să pipăiți materialul. Ultima dată când am trecut pe acolo, am plecat cu două rochii frumoase tare.

Credits: Alex Conu

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.