Time

Good bread takes time. It took me also some time to learn that only by being patient I can move forward in this baking journey.

Every step of the baking process requires a certain amount of time that is strongly connected to temperatures. It takes a lot of reading and even more of experimenting until one gets to master the fermentation process, but once you’re there, sky is the limit – you can bake whatever you dream of. So give your bread as much time as it needs and it will reward you with a crumb full of flavour and crispy crust. Not to mention the magic song all good breads sing when they come out of the oven.

It works the same with people. Give them enough time and you might get something magical in return 😉

_________________

O pâine bună are nevoie de timp. Și mie mi-a luat ceva timp până să îmi dau seama că doar cu multă răbdare voi reuși să merg mai departe în călătoria cu aromă de pâine.

Fiecare pas din procesul de făcut pâine necesită un anumit timp, timp care trebuie corelat cu diverse temperaturi. Cu cât citești mai mult, dar mai ales, cu cât experimentezi mai mult, cu atât cresc șansele de a stăpâni procesul de fermentare. Dar dacă ajungi acolo, cerul este limita – poți face orice pâine îți trece prin cap. Așadar, oferă-i pâinii tale suficient timp încât să te răsplătească, la final, cu un miez aromat și o crustă crocantă.

Lucrurile merg la fel și în cazul oamenilor. Oferă-le timpul tău și s-ar putea să primești ceva magic înapoi 😉

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.