O aterizare precisă face diferența…

…între a fi un planorist oarecare și a fi un planorist cu două bilete de avion, spre oriunde simți că vrei să mergi, puse la bătaie de Tarom.

V-am spus că Bănești Fly-In 2012 are o mulțime de surprize pentru zburători și iubitori ai aviației 🙂 Prima vine din partea companiei Tarom, care va premia cel mai precis pilot din cadrul concursului de aterizare la punct fix. Așadar, luați brevetul în buzunar, planorul în spinare și haideți la Bănești. Dacă faceți cea mai precisă aterizare, plecați cu cine vă e drag unde aveți chef. Bineînțeles, pe una din rutele disponibile la Tarom.

Dacă nu aveți planor, veți putea zbura pe IS-28B2, planorul pus la dispoziție de organizatori. Taxa de înscriere, pentru toți participanții, este de 100 lei.

Be there!

____________________________________________________________________________________________

Bănești Fly-In 2012 este un eveniment anual de zbor aflat la prima ediție. În cadrul evenimentului, piloți, pasionați și public larg se întâlnesc în aer liber pentru a zbura și pentru a povesti despre pasiunea lor comună : aviația. Este prezentată la sol și în zbor o varietate de avioane ușoare și ultraușoare, motodeltaplane, planoare, motoparapante.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Aripi Românești, Iacării Acrobați, Conair, YACCO, Pruna, AeroConu

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.