astrographist.com îți aduce stelele acasă

În ultima perioadă, v-am tot povestit despre ce puteți vedea noaptea, dacă ieșiți din oraș și vă uitați la cer dintr-un loc fără poluare luminoasă. Ce e deasupra noastră este extraordinar de frumos și vă puteți plimba din constelație în constelație, dacă aveți la îndemână un atlas stelar sau sunteți însoțiți de un astronom amator, înarmat cu un laser. 

Credits: Alex Conu

După lansarea, în urmă cu un an, a aeroconu.ro, site-ul său de fotografie de aviație, Alex prezintă un nou proiect, care tratează, de această dată, astrofotografia. Pe astrographist.com, stelele, galaxiile, nebuloasele, ocultațiile și tranzitele, meteorii si eclipsele vi se vor înfățișa așa cum au fost ele surprinse de Alex prin lentila aparatului foto. Dacă imaginile cu Luna și Soarele nu vi se par cele mai inedite, vă recomand să vizitați secțiunea Deep Sky, unde vă așteaptă roiuri stelare, nebuloase și galaxii pe care nu le puteți vedea cu ochiul liber.

Dacă vă face cu ochiul vreo imagine sau credeți că un prieten drag ar vrea să aibă pe perete o astfel de fotografie, site-ul are integrat modulul MyPoster, serviciul online de print, care vă aduce poza dorită direct la ușă, printată și, de ce nu, înrămată.

Așadar, vă învit să vizitați astrographist.com, dacă vreți să vă relaxați puțin privind stelele, și Jurnal Cosmic, dacă vă mai intrigă vreo știre legată de fenomenele astronomice 🙂

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.