Turkish Stars la Băneasa

Așa cum spuneam și pe Foursquare, de când nu mai am job, mi se întâmplă numai chestii faine. Una dintre acestea s-a petrecut azi, când i-am așteptat pe Turkish Stars la Băneasa și m-am plimbat printre avioane.

De ce au venit Turkish Stars la București? Pentru că, sâmbătă și duminică, la Băneasa, are loc BIAS 2012, cel mai mare miting aviatic de anul ăsta, din România, eveniment la care vor mai participa Frecce TricoloriFlying Bulls, Jurgis Kairys și Iacării Acrobați, just to name a few. Bineînțeles, din program nu vor lipsi evoluțiile piloților din cadrul Aeroclubului României și MAI.

Contrar așteptărilor, Turkish Stars au aterizat, eșalonați, în 4 celule, în priză directă. Una dintre celule a făcut și o trecere la verticala pistei, însă nimic spectaculos. Noi așteptam fum și dat peste cap 😛

După aterizare, stafful de la Băneasa ne-a dus pe pistă, la pozat piloți și avioane 😀 Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că nu am avut restricții privind învârtitul printre avioane (asta pentru că lumea s-a prins că suntem disciplinați tare :D).

Mâine, mergem să îi vedem și pe italienii de la Frecce Tricolori :D, precum și să amenajăm standul Aripi Românești, stand la care vă așteptăm sâmbătă și duminică 🙂

Sharing is caring 😉

2 comentarii la „Turkish Stars la Băneasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.