De făcut în weekend

Weekend-ul începe din seara asta, cu TunesInnaOurHeads – Live @ Kino-Fest. După cum se recomandă,

Tunesinnaourheads înseamnă opt oameni pe scene cât mai mici. Ei aşa funcţionează! Cum sunt mari ascultători de nenumărate stiluri muzicale, vor să cânte de toate. Pieseledincapullor iau naştere într-un mod instantaneu, odată cu o inspiraţie fulgerătoare. Sunt opt invidizi în care există opt viziuni şi moduri de exteriorizare, şi cu toate acestea, cumva ei se sincronizează. Există pasiune la mijloc, dar şi lene amestecată cu experiment şi puritatea lipsei de experienţă şi compromis„.

Evenimentul are loc la Garage Hall, în Piaţa Romană. Intrarea este liberă.

Apoi, sâmbătă, de la ora 11.oo, la sediul Fundaţiei Nadia Comăneci, are loc lecţia deschisă de astronomie pentru copii, în cadrul Proiectului MiniMe. Sunt aşteptaţi toţi părinţii cu copiii de mână, care vor să vadă cum Alex Conu va face o cometă.

Tot sâmbătă, de la 18.00, la Serendipity, Hubart Shaping Lines vă aşteaptă la vernisajul expoziţiei String Art. Zic să mergeţi, o să vă placă lucrările expuse şi vă veţi putea bucura de plăcinte de sezon şi de ceai bun, bun.

Duminică, dacă nu leneviţi până târziu, puteţi ajunge la o sesiune de poveşti pentru copii şi brunch, la Art Concepts Cafe, de la 10.30.

De azi, rulează în cinematografe „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”, cel mai nou film al lui Adrian Sitaru.

Evident, mai sunt şi altele de făcut zilele astea. Dacă aveţi sugestii, feel free comment 😉

Enjoy! 🙂

Sharing is caring 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.